Takže vzhľadom k súčasným okolnostiam, ako napr: že Dogg bude po 20.06 doma, ako aj že Paolo má auto tiež už doma a všetci už sa nevieme dočkať, kedy ho uvidíme na živo, ale aj to že treba dotočiť materiál do promo videa. Navrhujem, aby sme v priebehu budúceho týždňa uskutočnili ďalšie stretnutie podobné tomu na Hutách.
Volal som aj s Martinom s modrou E24 a Peťom so zelenou M3, ktorí by sa tiež zrejme zúčastnili.
Presný dátum ako aj miesto a účasť by sme mohli doladiť v tomto vlákne.
Akurát z časových dôvodov, navrhujem aby to bolo cez týžden poobede alebo podvečer po robote.
Takže sem s návrhmi
Vitaj na fóre RetroWheels Club!
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
2.stretnutie Retrowheelsclubu 22. Jún foto str. 6,7
Moderátor: Dogg88
- Sidetohell
- Pacient
2.stretnutie Retrowheelsclubu 22. Jún foto str. 6,7
Naposledy upravil(a) Sidetohell dne červen 23rd, 2016, 10:52 pm, celkem upraveno 2 x.
Re: 2.stretnutie Retrowheelsclubu
Termíny cez pracovné dni mi vyhovujú. 23. a 24.6. by som mohol, prípadne si skúsim zariadiť voľno inak.
„Nie je nič drahšie ako lacné Porsche."
Ja pravdepodobne môžem kedykoľvek, dáme včas vedieť termín. Ideálne by bolo, ak by sa vyjadrilo viac ľudí aby sme zladili čo najväčšiu účasť.
Rather unique wreck, than a polished nothing.
žeby som zobral 23. a 24. dovolenku?
prisiel by som rad pozriet a spoznat ludi .. ale cez tyzden zalezi v akom case to bude teda
bmw e34
volvo v40
volvo v40
Zatial to vyzerá predbežne na stredu, okolo piatej šiestej niekde Huty, Tatry dohodneme... termín sa doladí podľa počasia.
Rather unique wreck, than a polished nothing.
za mňa áno, cez týždeň to vyhovuje aj mne (okrem piatku)...taký relax po práci ...ešte aby počasie vyšlo
- Sidetohell
- Pacient
Počkáme do nedele, akú dajú predpoveď počasia a podľa toho to usposobíme ale tá streda by bola fajn. Ale samozrejme je to ešte otvorené a kľudne píšte svoje návrhy. S Radom premýšľame nad niakým vhodným miestom, kde by sme mohli urobiť peknú spoločnú fotku.
Ja sa prisposobim
Klub tvoria ludia, nie autá...
540i touring (E34)
323i touring (E36)
325i cabrio (E36)
Golf Variant 1,9 TDI Syncro (III)
Fiat 500 (312)