Vitaj na fóre RetroWheels Club!
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
Nebudem Ti klamať.
Žijeme autami. Autá sú náš život.
Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia.
Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť.
Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka.
Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov...
Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
nahradny diel
Moderátor: Dogg88
nahradny diel
Nazdar Ľudia tiež mam jedneho krasavca je to volvo 850 sedan Ls. A zhanam Nan zadne prave svetlo mal som taku nehodu a svetlo si to odnieslo
takze ak niekto vie o niečom tak koment...

Re: nahradny diel
Na allegro.pl je asi všetko a všetko odtiaľ vie doviezť za nejaký smiešny poplatok www.kupsito.sk Ja som dlho pozeral nejaké veci pre seba a s poliakmi je problém poslať niečo cez hranicu. Cez túto stránku som to mal do týźdňa doma.
Mercedes-Benz CLK 320
Mazda MX-5 1,8VVT
Mazda MX-5 1,8VVT
Ahoj, ukáž fotku ako má vyzerať to svetlo, možno o niečom viem.
Rather unique wreck, than a polished nothing.
Serus....ak by si mal zasa v budúcnosti problém s dielmi na Volvo ktoré u nás nie sú dostupné alebo sú pridrahé, kľudne mi napíš. Pracujem vo Švédsku takže určite ti pomôžem zohnať čo bude treba 

Zpět na “Kúpim náhradné diely”