Nebudem Ti klamať. Žijeme autami. Autá sú náš život. Nie je to póza alebo frajerina. Je to genetická informácia, ktorá z áut urobila súčasť nášho bytia. Ak Ti nezáleží na značke, na stave, ani na cene. Ak sa potešíš, keď ráno z okna vidíš svoje auto a šoférovať ho Ti prináša skutočnú radosť. Ak auto nevnímaš iba ako alternatívny spôsob dopravy. Ak Ti vonia benzín a dokáže Ťa nadchnúť aj štvortaktná benzínová kosačka. Ak Ti moje slová nepripadajú ako kopa nezmyslov... Tak si na správnom mieste. Pridaj sa k nám, myslím, že si budeme rozumieť.
Jazdi opatrne.
Člen tímu
@RWC_Rady
P.S. Niektoré sekcie fóra niesu prístupné pre nezaregistrovaných čitateľov. Tlačidlo ''Registrovať'' je vpravo hore.
mozno pridem aj ja.. btw. dnes ked som si v lidli kupoval safaltky a ratal som usetrene centiky na nove auto,ktore budem kupovat o 5 rokov ma napadlo, ze kedze sa blizi leto mohli by sme spravit nejaky zraz ktory by okrem aut obsahoval aj nejaku tu grilovacku. Gril by som vedel zabezpecit a niekde na Mare pri prijemnom letnom vanku by to nemuselo byt zle..
'03 A6 Avant 1.8T (AWT) quattro @ 155kw '06 VW EOS (BVY) 2.0 fsi @ 110kw '91 Jawa Babetta 210.100 @ 1.75kw
Je mi to strašne trápne, ale musím Ťa poopraviť Hemi v Jeepe bol len 5,7, 6,1 a 6,4. 5,2 a 5.9 bol Magnum. Rád by som mal Hemi, len preto že to dobre znie ale viac sa mi pozdáva Magnum, starý jednoduchý OHV motor.
K téme, (zatiaľ) je pojazdný a rád prídem podebatiť
...Respect Nature... Som označený za extrém, pretože milujem svoju zem!
Americania vedia vymysliet paradne nazvy pre motory... Moj 4.6 V8 sa vola Triton (to znie ako z greckej mytologie) Cadillac ma V8 Northstar dieslovy Ford V8 je tusim PowerStroke GM svoj V8 diesel nazval Duramax
Klub tvoria ludia, nie autá... ___________________________ 300 SD (W140) E55 AMG T (S210) Corvette (C5) 540i touring (E34) 323i touring (E36) 325i cabrio (E36) Jetta 1,9 TDI (III) Abarth 595 (312)
Aj pre prevodovky. Chrysler mal PowerFlite, TorqueFlite.., Oldsmobile Hydramatic, Buick Dynaflow.. A samo o sebe pre autá.. Toronado, Thunderbird, Bonneville, Challenger, Eldorado.. Pekne to znie.. aj sa na ne dobre pozerá, tie klasické ročníky mám na mysli.